Irti Maasta -kesäleirit 2018

Kesäleirit

Irti Maasta järjestää kesällä 2018 aktiivisia kesäleirejä 6-12 vuotiaille lapsille. Leirit sopivat niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmillekin kiipeilijöille, hauskaa ja positiivista itsensä haastamista löytyy jokaiselle. Leirit pidetään pidetään kaikissa keskuksissamme kesä- ja elokuussa. 

Aikataulut

Ensimmäinen leiri järjestetään 11.6.-15.6. ja toinen leiri on 30.7.-3.8.. Leiripäivät alkavat klo 9:00 ja päättyvät klo 15:00. Hauskaa tekemistä riittää siis koko päiväksi. 

Leiriohjelma

Irti Maasta kesäleireillä päivät täyttyvät vauhdikkaalla toiminnalla. Leirillä kiipeillään, kisaillaan ja tehdään muuta mukavaa ohjattua toimintaa yhdessä keskuksemme koulutettujen ohjaajien kanssa. Kiipeily ja muut aktiviteetit toteutetaan Irti Maasta -keskuksen omissa tiloissa.

Leirin hintaan sisältyvät ruokailut järjestetään yhteistyössä lähialueiden ravintoloiden kanssa, välipalat nautitaan omissa tiloissamme.

Varusteet

Tarvittavat kiipeilyvarusteet kuuluvat leirin hintaan, leiriläinen tarvitsee mukaan ainoastaan omat sisäurheiluun sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä juomapullon. Muille henkilökohtaisille varusteille ja vaatteille tarvittavat säilytystilat löytyvät meiltä paikan päältä.

Ilmoittautuminen leireille

Leireille ilmoittaudut klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa tuotetta ja täyttämällä tarvittavat tiedot. Ilmoittautumiset ovat sitovia.* Leireille ilmoittautuminen päättyy aina kaksi viikkoa ennen leirin alkamispäivää ja tämän jälkeen leiriläiset saavat infopaketin leiristä sähköpostitse. 

*Peruutusehdot: Ilmoittautumiset leireille ovat sitovia. Peruutuksen voi tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Tässä tapauksessa hyvitämme 50% leirimaksusta. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, emme hyvitä leirimaksua.

Leiriviikot

KESÄKUU

11.6.–15.6. Ilmoittautuminen leirille päättyy 28.5.

ELOKUU

30.7.-3.8. Ilmoittautuminen leirille päättyy 16.7.

Varaa leiripaikka alapuolelta!

/ sivu
Laskeva

1 tuote(tta)