Kiipeilykerhot alkavat

Irti Maasta –kiipeilykerhot


Aktiivista ja kehittävää hauskanpitoa

 

SYKSYN KIIPEILYKERHOT ALKAVAT 2.9.2019!

Irti Maasta kiipeilykerhot ovat 7-12 -vuotiaille lapsille tarkoitettuja liikuntakerhoja, joissa kiipeilyn lisäksi ohjelmassa on monipuolista liikunnallista tekemistä. Kerhossa käsiteltäviä aiheita ovat mm. voima ja kehonhallinta, ketteryys ja koordinaatio, itseluottamus ja ryhmätyö sekä tekniikat ja varusteet. Kiipeily on monipuolista liikuntaa ja se tukee myös muiden lajien harjoittelua.

Kerhot on jaettu osallistujien iän ja taitotason mukaan, eli kaikille löytyy varmasti mieleistä tekemistä. Ikäryhmät ovat 1-3 -luokkalaiset ja 3-6 -luokkalaiset (Huom: maanantain ensimmäinen ryhmä soveltuu myös iltapäivätoiminnan jatkona koulupäivän jälkeen; tässä ryhmässä voi olla myös eskarilaisia). Yhden harjoituskerran pituus on aina 60 minuuttia ja kiipeilykerhoissa vetäjinä toimii kokenut ja koulutettu ohjaajamme. Lapsen valvojan ei tarvitse olla paikalla kerhon aikana.

 

Kerhot alkavat syyskuussa ja kestävät koko syksyn

Kiipeilykerhot alkavat viikolla 36 (2.9.2019 alkava viikko), viimeinen kokoontuminen on viikolla 50 (itsenäisyyspäivän jälkeinen viikko). Ryhmät kokoontuvat yhteensä noin 14 kertaa kerran viikossa. Kerhoja ei pidetä syyslomalla. Katso kerhojen ajankohdat alempana olevasta taulukosta.

Ryhmät

Taso 1 - Kiipeily on helposti lähestyttävää ja hauskaa

Tämä ryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta kiipeilystä. Ryhmän tavoitteena on tehdä kiipeily harrastuksena tutuksi ja opetella kiipeilyn perusasioita leikin kautta. Huipun saavuttaminen vaatii hieman ponnistelua ja uskallusta, mutta se on erittäin palkitsevaa. Toisen rohkaiseminen ja kannustus ovat keskeinen osa ryhmän toimintaa

Taso 2 - Taitojen vakiinnuttaminen ja monipuolistaminen

Tämä ryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla on jo hieman kokemusta kiipeilystä. Lapsi osaa ja uskaltaa kiivetä erilaisia seiniä. Ryhmän tavoitteena on vakiinnuttaa ja monipuolistaa taitoja sekä kisailla leikkimielisesti. Yhteistyötä ja vastuunkantoa harjoitellaan pareittain tai pienryhmissä kiipeillen (toisen neuvominen / tsemppaaminen, joukkuekisat jne). Lisäksi harjoitellaan eri tilanteissa toimimista ohjaajien näyttämien esimerkkien pohjalta.  

Aikataulut

MaTiKeTo
16:30

Taso 1

(0-3 lk.)

17:30

Taso 1

(1-3 lk.)

Taso 1

(1-3 lk.)

Taso 2

(3-6 lk.)

Taso 2

(3-6 lk,)

18:30

Taso 1

(4-6 lk.)

Taso 1

(4-6 lk.)

Taso 2

(3-6 lk.)

 

Kerhon sisältö

Kiipeilykerhon hinta sisältää:

  • noin 14 ohjattua harjoituskertaa syys-joulukuun aikana
  • suorituspassin ja -diplomin
  • loppujuhlat tarjoiluineen

Kerhoon sitoudutaan koko harjoituskaudelle. Kerhon täytyy olla maksettuna ennen ensimmäistä kerhokertaa. Katso sisar-/kaverialennus sekä ennakkovaraajan etu alempaa.

 

Kerholaisen opas

Mukaan kerhoon tarvitsee ainoastaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät.

Ennen kiipeilyä käydään läpi turvallisuusohjeet ja opastetaan kiipeilyvaljaiden pukeminen ja käyttö. Ohjaaja tarkistaa kaikkien kerholaisten välineet aina ennen kiipeilyn aloittamista. Jokaista 10 kerholaista kohden on yksi ohjaaja.

Puistossa voi olla samaan aikaan muita kiipeilijöitä, mutta alue on pääsääntöisesti varattu kerholaisille.

Kaikki aktiviteetit tehdään valvotusti, mutta kerholaisten huoltajat vastaavat kerholaisten omista vapaa-ajan vakuutuksista. Kerholaisia ei ole vakuutettu Irti Maasta Oy:n puolesta.

Kerhon pelisäännöt

  • Kuuntelen ohjaajia ja noudatan sääntöjä
  • Käyttäydyn kohteliaasti muita kohtaan
  • Tsemppaan ja kannustan toisia
  • En poistu alueelta ilman ohjaajan lupaa

Peruutusehdot

Osallistuminen kerhoon voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Peruutuksista veloitamme 10 euron käsittelymaksun. Alle viikon varoitusajalla tulleista peruutuksista perimme tilaisuuden täyden hinnan, sairaustapauksia lukuunottamatta. Sairaustapauksista tulee toimittaa lääkärintodistus. Mikäli sairastumisen tai loukkaantumisen takia lapsi ei voi osallistua jo maksettuun kerhoon, lääkärintodistuksella maksajalla on oikeus hakea hyvitystä kerhosta neljän (4) viikon omavastuuosuuden jälkeen yhtäjaksoisesta poissaolosta jäljelle jäävistä kerroista. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koko poissaoloaika.

Irti Maasta pidättää oikeuden perua tai yhdistellä ryhmiä, mikäli ryhmiin ei tule tarpeeksi osallistujia. Olemme näissä tapauksissa yhteydessä suoraan osallistujiin.

Sisar-/kaverialennus 20 €/henkilö!

Varaa kerhopaikka useammalle kuin yhdelle kerholaiselle samalla kertaa ja saat 20 €:n alennuksen seuraavista kerholaisista.

Varaa paikkasi ajoissa

Ennakkovaraajan etuna saat 20 €:n alennuksen kerhomaksusta per osallistuja, kun varaat kerhopaikan 18.8. mennessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä kerhoihin on 25.8. Mahdollisten peruutus- tai muiden vapautuneiden paikkojen osalta ole yhteydellä puistoihin.

/ sivu
Laskeva

4 tuote(tta)