Kiipeilykerhot alkavat

Irti Maasta –kiipeilykerhot


Aktiivista ja kehittävää hauskanpitoa

KEVÄÄN KIIPEILYRYHMÄT ALKAVAT!

Irti Maasta kiipeilykerhot ovat 6-12 -vuotiaille lapsille tarkoitettuja kerhoja, joissa kiipeilyn lisäksi ohjelmassa on monipuolista liikunnallista tekemistä. Kerhossa käsiteltäviä aiheita ovat mm. voima ja kehonhallinta, ketteryys ja koordinaatio, itseluottamus ja ryhmätyö sekä tekniikat ja varusteet.

Yhden harjoituskerran pituus on aina 60 minuuttia ja kiipeilykerhoissa vetäjinä toimii kokenut ja koulutettu ohjaajamme. Lapsen valvojan ei tarvitse olla paikalla kerhon aikana.

Kerhot alkavat tammikuussa ja kestävät koko kevään

Suuren kysynnän vuoksi avasimme keskiviikolle uuden kerhon tiistain kerhon täytyttyä. Keskiviikon kerho alkaa 16.1.2019.

Kiipeilykerhot alkavat 8.1.2019, viimeinen kokoontuminen on 22.5.2019. Kerhot kokoontuvat tiistaisin klo 18:30-19:30 ja keskiviikkoisin klo 17:30-18:30. Ainoastaan keskiviikon kerhossa on tällä hetkellä tilaa. Ryhmät kokoontuvat kevään aikana noin 17 kertaa.

Porin kerhot

  • Tiistai klo 18:30 - 19:30 - Täynnä
  • Keskiviikko klo 17:30 - 18:30 - Tilaa (alkaa 16.1.)

Kerhot on jaettu kahteen ryhmään osallistujien iän mukaan. Ikäryhmät ovat 6-8 -vuotiaat ja 9-12 -vuotiaat. Tunnin kestävät harjoituskerrat koostuvat vapaasta kiipeilystä, vanhan opitun kertauksesta sekä uuden asian opettelusta ja harjoittelusta. Kiipeilykerhossa harjoitellaan kiipeilytaitoja ja perehdytään varusteisiin alkeista lähtien.

Kerhossa käsiteltäviä aiheita ovat mm. voima ja kehonhallinta, ketteryys ja koordinaatio, itseluottamus ja ryhmätyö sekä tekniikat ja varusteet.

Kerho ei kokoonnu seuraavina päivinä

  • Talvilomalla (vko 8)
  • Kiirastorstai 18.4.
  • Pääsiäismaanantai 22.4.
  • Vappuaatto ja -päivä 30.4. ja 1.5.

Kerhon sisältö ja hinta

Kiipeilykerhon hinta sisältää noin 17 ohjattua harjoituskertaa tammi-toukokuun aikana, suorituspassin, Irti Maasta -juomapullon sekä varustepussin. Myös sisäänpääsy loppujuhliin tarjoiluineen sisältyy kerhon hintaan.

Kerhoon sitoudutaan koko harjoituskaudelle. Hinta kevätkaudelle on 35 € kuukaudessa (5 kk) tai 159 € kertamaksuna. Sisar- ja kaverialennus 20 € per henkilö samaan aikaan ilmoittautuessa.

Kerholaisen opas

Mukaan kerhoon tarvitsee ainoastaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät.

Ennen kiipeilyä käydään läpi turvallisuusohjeet ja opastetaan kiipeilyvaljaiden pukeminen ja käyttö. Ohjaaja tarkistaa kaikkien kerholaisten välineet aina ennen kiipeilyn aloittamista. Jokaista 10 kerholaista kohden on yksi ohjaaja.

Puistossa voi olla samaan aikaan muita kiipeilijöitä.

Kaikki aktiviteetit tehdään valvotusti, mutta kerholaisten huoltajat vastaavat kerholaisten omista vapaa-ajan vakuutuksista. Kerholaisia ei ole vakuutettu Irti Maasta Oy:n puolesta.

Kerhon pelisäännöt

  • Kuuntelen ohjaajia ja noudatan sääntöjä
  • Käyttäydyn kohteliaasti muita kohtaan
  • Tsemppaan ja kannustan toisia
  • En poistu alueelta ilman ohjaajan lupaa.

Peruutusehdot

Osallistuminen kerhoon voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Peruutuksista veloitamme 10 euron käsittelymaksun. Alle viikon varoitusajalla tulleista peruutuksista perimme tilaisuuden täyden hinnan, sairaustapauksia lukuunottamatta. Sairaustapauksista tulee toimittaa lääkärintodistus. Mikäli sairastumisen tai loukkaantumisen takia lapsi ei voi osallistua jo maksettuun kerhoon, lääkärintodistuksella maksajalla on oikeus hakea hyvitystä kerhosta neljän (4) viikon omavastuuosuuden jälkeen yhtäjaksoisesta poissaolosta jäljelle jäävistä kerroista. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koko poissaoloaika.

Siirry varaamaan!

/ sivu
Laskeva

1 tuote(tta)