Irti Maasta arkitatrjoukset

Irti Maasta tekee arjesta aktiivisemman!  

Irti arjesta -tarjoukset tuovat edullisesti energiaa arkeen. Voit varata tarjoustuotteet normaalista varauskalenterista. Irti arjesta -tarjoukset ovat voimassa kaikissa keskuksissa mainittuina aikoina. Irti Arjesta -tarjouksia ei voi yhdistellä tai yhdistää muihin tarjouksiin. 

banner

Irti Arjesta -lipulla kaikki kiipeilevät kympillä! 

Uudella Irti Arjesta -lipulla kaikki kiipeilevät kympillä ennen neljää alkavissa ryhmissä! Tule kiipeilemään arki-iltapäivänä ja vältä ruuhkat ja kiipeile entistä edullisempaan hintaan. Varaa kiipeilyliput normaalista varauskalenterista, mutta valitse kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä", niin saat arkialennuksen automaattisesti keskuksella.

Tee arjesta juhlaa Irti Maasta -synttäreillä!

Irti arjesta -kampanjan kunniaksi tarjoamme juhlatilan arkisin veloituksetta kaikille synttäriporukoille! Irti Maasta -keskuksessa vietät unohtumattomat synttärit vaivattomasti ja edullisesti. Kahden tunnin juhlissa kiipeillään ensin ja kiipeilyn jälkeen juhlijat siirtyvät teemoitettuun juhlahuoneeseen nauttimaan herkkuja. Voit halutessasi tuoda omat herkkusi itse, tai päästää itsesi helpolla ja valita tarjoilupaketiksi jonkun maistuvista herkkupaketeistamme. Varaa juhlasi normaalisti varauskalenterista järjestelmämme laskee hinnan automaattisesti päivän mukaan.