Varaus- ja maksuehdot


Yleistä

Näiden käyttöehtojen sisältämät kohdat ovat ehdot asiakkaan ja Irti Maasta Oy:n (myöhemmin palveluntarjoaja) välisessä kaupassa. Varatessaan palvelun tai suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy kun asiakas on varannut palvelun tai suorittanut maksun palvelusta, ja palveluntarjoaja on tämän vahvistanut.

Palveluiden käyttö

Ostettua palvelua voi käyttää vain kyseisen palvelun kuluttamiseen.

Pyhät, poikkeuspäivät ja huoltotauot

Emme hyvitä yksittäisiä poikkeuspäiviä, jolloin keskus on ollut suljettuna. Ilmoitamme poikkeuspäivistä erikseen sosiaalisen median sivuillamme. Myös varauskalenterimme näyttää ajantasaisen tilanteen.

Emme hyvitä yksittäisiä poikkeustilanteita, jotka aiheutuvat palveluntarjoajasta riippumattomista syistä (esimerkiksi kauppakeskuksen tyhjentäminen palohälytyksen vuoksi).

Maksaminen

Irti Maasta Oy:n tuotteita voi ostaa verkkokaupasta tai paikan päältä Irti Maasta -keskuksista, sekä tapauskohtaisesti Irti Maasta Oy:n yhteistyökumppaneiden myyntipisteistä. Verkkokaupassa maksutapana käyvät Paytrail Oy:n tarjoamat maksuvälineet (pankki- ja luottokortit, mobiilimaksaminen)

Paikan päällä Irti Maasta -keskuksissa maksuvälineinä käyvät käteinen (eurot), kotimaiset pankki- ja luottokortit (Visa, MasterCard), lahjakortit sekä Smartumin liikuntaseteli tai liikunta- ja kulttuuriseteli. Liikuntaedulla voit maksaa vain henkilökohtaisia liikuntapalvelujasi. Liikuntaetuja ja lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi, eikä niistä palauteta rahaa.

Laskutus on mahdollista erikseen sovittaessa. Laskutamme pääsääntöisesti vain y-tunnuksen omaavia tahoja, emme yksityishenkilöitä. Laskuihin lisätään laskutuslisä 7€.

Lippujen tai lahjakorttien katoaminen

Kadotettuja lippuja tai lahjakortteja ei hyvitetä. Asiakas voi kytkeä lahjakortin tiedot asiakastiliinsä.

Lahjakortti

Maksettaessa lahjakortilla paikan päällä lahjakortti tulee esittää maksun yhteydessä. Verkkokaupassa maksaessa lahjakortin koodi tulee syöttää sille varattuun tilaan. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Sairastapaukset, ostosten muutokset ja rahapalautukset

Sairastapaukset lääkärin tai terveydenhoitajan todistuksella, rahanpalautukset ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahapalautuksista sekä ostosten muutoksista veloitamme käsittelymaksuna 10 €. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntarahoilla tai muulla työnantajan myöntämällä edulla.

Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja tai jo alennettuja palveluita. Kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

Varausehdot

Suosittelemme lippujen ostamista tai varaamista etukäteen, jotta varmistat pääsysi haluamallesi vuorolle. Varaukset ovat sitovia, emmekä ota alustavia varauksia vastaan. Varatut maksamattomat liput tulee lunastaa viimeistään 20 minuuttia ennen varauksen alkamisajankohtaa. Pidätämme oikeuden palauttaa lunastamattomat liput tapauskohtaisesti uudelleen myyntiin.

Juhla- ja muiden tilaisuuksien (syntymäpäivät, muut juhlat, ryhmät) osallistujamäärä tulee vahvistaa viimeistään 3 päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Osallistujamäärän kasvattaminen on mahdollista vain vapaana olevien paikkojen puitteissa. Verkkokaupasta ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- tai muilla lipuilla ei ole peruutusoikeutta (kuluttajansuojalaki luku 6, §16, kohta 11).

Peruutusehdot

Mikäli et tule varaamallesi vuorolle, tunnille tai kurssille, on varaus peruutettava joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Juhlat ja muut tilaisuudet, ryhmät, kurssit ja kerhot tulee peruuttaa viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. Peruutuksista veloitamme 10 euron käsittelymaksun. Alle viikon varoitusajalla tulleista peruutuksista perimme tilaisuuden täyden hinnan, sairastapauksia lukuun ottamatta (lääkärin tai terveydenhoitajan todistus on toimitettava).

Yksittäiset varaukset tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Mikäli varaus perutaan alle vuorokauden varoitusajalla, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan.

Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.

Verkkokaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan ehtojamme. Verkkokaupasta ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- tai muilla lipuilla ei ole peruutusoikeutta (kuluttajansuojalaki luku 6, §16, kohta 11)

Ikärajat

Kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita, kunhan asiakkaan paino on 15 - 150 kg välillä ja asiakas pystyy noudattamaan annettuja ohjeita. Vanhemmat tai lapsen seurassa olevat aikuiset ovat vastuussa lapsesta. Alaikäiset lapset on aina vanhemman tai huoltajan vastuulla. Tutustu myös turvallisuusohjeisiin ennen saapumista.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Verkkokaupan käyttöehdot


Näitä Irti Maasta Oy:n (palveluntarjoaja) verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin asiakkaan toimiin palveluntarjoajan verkkopalvelussa.

Tehdessään varauksia tai ostoja verkkokaupassa asiakas vakuuttaa tutustuneensa kulloinkin voimassa oleviin käyttöehtoihin ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Näiden ehtojen lisäksi sovelletaan myös Irti Maasta Oy:n varaus- ja toimitusehtoja. Mikäli näiden ehtojen ja varaus- ja toimitusehtojen välillä on ristiriitaisuuksia, sovelletaan ensisijaisesti varaus- ja toimitusehtoja.

Rekisteröityminen

Asiakas voi ostaa lippuja Irti Maasta Oy:n verkkokaupassa rekisteröitymättä verkkokaupan asiakkaaksi. Verkkokauppaan rekisteröidytään luomalla asiakastili, johon voidaan tallentaa mm. lahjakortteja.

Lippujen varaaminen

Verkkokaupassa varatut liput voi lunastaa keskuksen kassalta. Lunastusaika päättyy yleensä 30 minuuttia ennen varauksen alkua. Lunastusajan päättymiseen voi kuitenkin vaikuttaa mm. varausaika, aukioloajat tai lippujen ennakkomyynti.

Mikäli varauskiintiö on täyttynyt tai varausaika on umpeutunut, lippuja ei voi enää varata. Lisäksi tietyille tuotteille ei voi tehdä varauksia, vaikka lippuja voisikin ostaa verkkokaupasta.

Lippujen ostaminen

Irti Maasta Oy:n verkkokaupasta voi ostaa lippuja, lahjakortteja, juhlia sekä muita tilaisuuksia. Verkkokauppaan rekisteröityneet asiakkaat voivat tallentaa lahjakortit asiakasprofiiliinsa.

Kertalippuja voi ostaa kerrallaan yhdestä aina saatavilla olevaan määrään asti. Muiden lippujen, palveluiden ja tuotteiden hinnat ja saatavuus vaihtelevat. Sarjalippujen edullinen hinta perustuu määräalennukseen ja rajoitettuun käyttöaikaan. Vanhentuneita lippuja tai lahjakortteja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää.

Vanhenevalla sarjalipulla tai lahjakortilla voi ostaa myös voimassaoloajan päättymisen jälkeiselle ajalle kohdistuvia lippuja, kunhan liput ostetaan ennen voimassaoloajan päättymistä.

Peruutukset

Lähtökohtaisesti verkkokaupasta ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- ja muilla lipuilla ei ole peruutusoikeutta, koska osto kohdistuu määrättynä ajankohtana tapahtuvaan vapaa-ajan palveluun (kuluttajansuojalaki luku 6, §16, kohta 11)

Alennukset ja etuudet

Asiakkaalle mahdollisesti myönnettävät alennukset ja etuudet määräytyvät asiakkuustilille merkittyjen tietojen perusteella.

Virheosto

Mikäli ajankohdan valinnassa on tapahtunut virhe ja liput on ostettu väärälle ajankohdalle, voi liput perua varaus- ja toimitusehtojen mukaisesti. Jälkikäteen lippuja ei voi vaihtaa eikä Irti Maasta Oy hyvitä käyttämättä jääneitä lippuja.

Järjestyssäännöt ja turvallisuusohjeet


Tutustu alueen turvallisuusohjeisiin ja sääntöihin etukäteen. Näin varmistat omalta osaltasi, että vierailusi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla niin itsesi kuin muiden asiakkaiden osalta.

Mikäli asiakas ei noudata annettuja ohjeita tai käyttäytymisellään vaarantaa oman tai toisten turvallisuuden, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas alueelta. Tällaisessa tilanteessa ostettuja lippuja ei hyvitetä.