Käytännöt ja toimintaohjeet

Olemme ottaneet käyttöön useita tapoja ja ohjeita, joilla pyrimme varmistamaan kaikille asiakkaillemme miellyttävän ja turvallisen vierailun. Näiden käytäntöjen lisäksi keskusten normaalit turvallisuusohjeet ja säännöt ovat yhä voimassa.

Edellytämme maskin käyttöä tiloissamme

Edellytämme kaikilta maskin käyttämistä sisätiloissa. Kiipeillessä maskia ei ole pakko pitää, mutta maskin käyttö ei kokemustemme mukaan haittaa suoritusta lainkaan. 

Pienensimme kapasiteettia – enemmän tilaa ja väljyyttä

Olemme rajoittaneet kiipeily- ja muiden alueiden kapasiteettia, jotta etäisyydet toisiin on helppo pitää. Suosittelemme että varaat paikkasi ennakkoon, erityisesti viikonloppuisin ja sateisina päivinä.

Varaa tai osta verkosta etukäteen

Voit varata liput ennakkoon ja maksaa vasta paikan päällä. Nopeimmin asiointi sujuu kun maksat liput jo etukäteen verkossa.

Saavuthan vain terveenä

Liikkuminen kipeänä ei ole koskaan hyvä idea, mutta tästä ohjeesta tulee pitää kiinni erityisesti nyt. Ethän siis tule meille jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Me puolestaan huolehdimme, että tiimiläisemme ovat töissä terveinä.

Kädet ovat aktiviteetteja varten – muista käsihygienia

Pesethän kädet huolellisesti heti saapuessasi meille. Ohjaajamme antavat käsidesiä ennen ja jälkeen aktiviteettien. Eri puolilla keskusta on käsidesiä helposti saatavilla. Ohjaajamme muistuttavat käsihygieniasta sekä ennen tekemistä, tekemisen aikana että tekemisen jälkeen.

Huolellinen siivous ja desinfiointi

Puhdistamme ja desinfioimme kosketuspintoja säännöllisesti pitkin päivää.

Liikkuminen ja turvavälit

Kiipeilyseinillä turvaväleistä tulee huolehdittua automaattisesti, koska seinillä voi olla vain yksi kerrallaan. Ohjaajamme muistuttavat turvavälien säilyttämisestä ja ohjaavat ryhmiä siten, että kohtaamisia tapahtuisi mahdollisimman vähän.

Toiminta kassalla - suosittelemme ennakkomaksamista

Suosittelemme ennakkoon maksamista, mutta mikäli teillä ei ole ennakkoon ostettua lippua, suosittelemme korttimaksamista ja lähimaksua käteisen sijaan.

Henkilökunta

Tiimiläisemme on koulutettu kaikkiin keskuksissa normaalisti tapahtuviin tilanteisiin ja heitä on erityisesti perehdytetty lisää hygienia-asioihin. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia tilanteeseen liittyen. Tämän lisäksi meillä on käytössä omat turvallisuusohjeistuksemme.

Lisätietoa

Keskusten henkilökunta auttaa ja neuvoo sinua mielellään. Keskusten yhteystiedot löydät täältä.

Haluan varata koko keskuksen itselleni, onnistuuko?

Yksityiskiipeilyitä isolle tai pienelle porukalle sekä yksityisynttäreitä on helppo järjestää meillä. Löydät kaikki yksityistuotteet kunkin puiston sivuilta, ja voit varata ne kätevästi suoraan verkosta.