Asiakkailta kuultua

Aivan mahtava paikka!
Loistavaa asiakaspalvelua ja henkilökunta super - mukavaa! Meni tunti vähän liiankin nopeasti..
Kiitos! :)

Riku V.

Hei!
Viime kevään luokkani oli toukokuussa Raision Myllyn toimipisteessänne.
Sijaisopettajani ja oppilaiden kommentit olivat:
-Erittäin onnistunut päivä
-Hyvä alkuopastus
-Hieno, uusi elämys
-Oppilas uskalsi kokeilla jotain aivan uutta
-Turvaohjeet hyvät

Kiva päivä!

T: Kai L
Laukolan koulu, Rusko

Kiitos Loistavasta Asiakaspalvelusta! Ilo käyttää lapsia kiipeilemässä, kun luotettava ja asialleen omistautunut henkilökunta! :) Aivan mahtavaa, että tsemppaatte kiipeilijöitä koko tunnin ajan hymy huulilla! :)

Katri V.

Molemmat lapset tykkäsivät valtavasti ja sopiviä seiniä löytyi hyvin alle kymmenvuotiaillekin, pääsivät ylittämään itsensä useammankin kerran

Matti

Hei!
Olimme viidesluokklaisten kanssa kiipeilemässä Tampereella. Ryhmä otettiin hienosti vastaan, alkuinfo tehtiin rauhallisesti ja jokaisen oppilaan turvavaljaat tarkastettiin ennen kiipeilyä. Into oli käsinkosketeltavissa, kun pääsimme kiipeilyalueelle.

Aluksi kiivettiin helppoja osioita, mutta kun taidot kehittyivät ja luottamus turavaljaisiin, niin kiivettiin yhä korkeammalle.

Intoa ja liikuntaa riitti. Oppilaat kokeilivat rajojaan ja uskalsivat aina yhä korkeammalle. Kaikkien mielestä päivä oli "ihan huippu". Tänä vuonna ehdottomasti uudestaan! Jos jotain kehitettävää, niin isompi tila, eli enemmän ratoja, joita voi kiivetä. Tunniksi riitti kuitenkin tekemistä hyvin!

Terveisin,
Jaana T
Kurun yhtenäiskoulu

Pojat tykkäsivät, meillä oli aikaa hoitaa kauppa-asiat

Mikael

Mahtava plussa erilaisista vaikeusasteista joka seinällä. Ammattimaiset mutta leppoisat ohjaajat toivat rentoutta suoritukseen. Tullaan varmasti uudestaan!

Juha-Matti L

Vietimme huippu iltapäivän valvontaniluokaani kanssa Tampereen Irti Maasta -kiipeilykeskuksessa! Kasiluokkalaisille nuorille riitti seinissä haastetta ja kaikki tykkäsivät. Ryhmähenki kasvoi kohisten, kun kiipeilimme seinillä ja kannustimme toisiamme kiipeämään aina vain korkeammalle. Kompakti alue toimi tähän hyvin, koska olimme koko ajan yhdessä porukkana, joten kiipeilimme todellakin yhdessä. Jopa minä opettajana selvitin kaikki kiipeilytolpat, oppilaiden kannustaessa minua alapuolella (vaikka jännitti ihan hirveästi).

Henkilökunta opasti meidät käyttämään laitteita hyvin, kaikki olivat ystävällisiä ja fiilis mahtava.

Anna K
Ylöjärven yhtenäiskoulu.

Ihan huippu paikka! Kiva oli käydä syyslomalla kiipeilemässä, lapset (9,11 ja 12v) ja aikuiset tykättiin ihan hurjasti! Koukuttavia haasteita.

Jenni K

Tämä paikka on aivan loistava, minulla 6-vuotias tyttö painaa menemään tuon tunnin ihan huomaamatta ja voin sanoa että on monipuolista "treeniä"

Ali

Aivan huippu mesta! Äiti ja pikku jätkä 5vee tykkäs kovasti. Jätkä sano jo ekan kerran kotimatkalla, et haluu sinne takas. Tullaan varmasti toistekkin!

Satu R

Meidän porukasta löytyi kaksi aikuista ja yksi 10-vuotias. Kaikki tykättiin vaikka oltiin tosi eri tasoisia kiipeilijöitä. Henkilökunta oli todella mukavaa ja ystävällistä

Roosa B