Vapaa-ajan kohteita kaikenikäisille

Irti Maasta Oy suunnittelee, rakentaa ja operoi vapaa-ajan kohteita pääasiassa kauppakeskuskiinteistöille. Teemme kaikkia osapuolia (kiinteistön omistaja, muut vuokralaiset, Irti Maasta Oy) loistavasti palvelevia kokonaisuuksia.

Lähestymme kiipeilyä hauskalla, leikinomaisella tavalla, joka houkuttelee kokeilemaan. Tämän lisäksi tuomme fyysiseen tekemiseen ja kokemukseen uudenlaisia virtuaalisia elementtejä, joilla elämykset kulkevat mukana myös keskusten ulkopuolella. Suunnittelemme ja viimeistelemme kokonaisuudet käytettävissä olevien tilojen ja tarpeiden mukaan.

Konseptimme tarjoaa laajalle kohderyhmälle (lapset, aikuiset, seniorit) houkuttelevia, hauskoja ja liikunnallisia tekemisen muotoja. Tarjoamamme palvelut parantavat asiakastyytyväisyyttä, pidentävät keskiviipymää ja tämän myötä myös kasvattavat keskiostosta. 

Erotumme tarjoamalla laajaa kohderyhmää monipuolisesti palvelevan ratkaisun. Meillä ryhmän kiipeilijät voivat olla 5-, 15-, tai 75-vuotiaita –  ja silti kaikki voivat halutessaan kisata toisiaan vastaan.

Liikkumattomuuden aiheuttamat ongelmat ovat tulevaisuuden suuri haaste, johon haluamme omalta osaltamme tuoda ratkaisuja. Irti maasta tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden urheilla yhdessä lasten kanssa, treenata itsekseen tai jopa yhdistää sporttaukseen lasten juhlapäivään. Irti maasta -kohteisiin on helppo saapua ja säällä kuin säällä – sisätiloissa kiipeily kun ei edellytä auringonpaistetta.

Avainhenkilöillämme on yhteensä usean vuosikymmenen kokemus vapaa-ajan palveluiden tuottamisesta, kauppa- ja liikepaikkojen kanssa toimimisesta sekä kuluttajaliiketoiminnasta.

Irti Maasta Oy:n tavoitteena on saada aikaan 3-5 vuoden aikana 10 kohdetta kotimaassa sekä useita kohteita muualla Pohjoismaissa ja Baltiassa kattava ketju. Olemme myös valmiit kasvamaan yritysjärjestelyiden kautta.

Jos haluat olla mukana tulevaisuuden kasvutarinassa, ota meihin yhteyttä.

Irti Maasta Oy

Toimitusjohtaja
Aleksi Mattila (aleksi@irtimaasta.fi)
+358 50 5188 075 (Huom: keskusten aukioloihin ja varauksiin liittyvissä kysymyksissä ole suoraan yhteydellä keskukseen. Löydät tarvittavat tiedot yhteystiedot -sivulta)
Tähtäin korkealla