Huipulta Tubeen!

Irti Maasta on täysin uudenlainen kiipeily- ja elämyskeskus, jossa kaikenikäiset ja tasoiset kiipeilijät saavat uusia kokemuksia ja pääsevät kokemaan adrenaliinihuuman valvotussa ympäristössä. Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisitä kiipeilijöistä, mutta ehdottomasti suurin osa kiipeilijöistä on 8-13 vuotiaita. 

Tubettajaksi huippujengiin?

Haluatko mukaan uuteen tubettajajengiimme, tuottaen ja jakaen sisältöjä omalla YouTube kanavallasi sekä Irti Maasta sosiaalisen median kanavilla? Tavoitteenamme on koota nuoria tubettajia kertomaan kiipeilystä eri näkökulmista ja välittämään seuraajillemme onnistumisen kokemuksia ja fiiliksiä, joita keskuksissamme saa. 

Mitä meidän kanssa pääsee tekemään? 

Irti Maasta -tubettajana pääset kuvaamaan videoita keskuksiimme ja kokeilemaan uudenlaisia elämyksiä. Samalla kun tuotat materiaalia meille saat uutta, kiinnostavaa sisältöä, myös omalle kanavallesi. Me haluamme sinulta 4 julkaisua toukokuun 2018 aikana. Korvauksesta sovitaan erikseen. Saat myös tarvittaessa käyttöösi GoPro-kameran keskukselta. 

tubettaja_rekry

Mitet haet Huippu Tubettajaksi?

Laita meille linkki kanavallesi osoitteeseen rekry@irtimaasta.fi, jonka aiheena on Huippu Tubettaja. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen videohakemus, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit sopiva tubettaja meidän huippujengiin. Liitä mukaan myös linkistä löytyvä kuvaussopimus täytettynä.