Lisää kuvia

Hiihtoloman Luolaseikkailupienryhmä

65,00 €

Short Description

Luolaseikkailun pienryhmä on mahtava tapa laittaa lapset liikkumaan turvallisesti ja hauskasti. Lue alempaa enemmän pienryhmän sisällöstä ja aikataulusta.

* Vaaditut tiedot

65,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Luolaseikkailun hiihtolomien pienryhmä on mahtava tapa laittaa lapset liikkumaan turvallisesti ja hauskasti. Pienryhmä on innostava, jännittävä ja ennen kaikkea liikunnalilnen ryhmä 7-12 -vuotiaille lapsille. Pienryhmään voi osallistua kuka tahansa seikkailusta kiinnostunut speleologin (luolatutkija) alku.

Luolaseikkailun pienryhmässä tutustutaan mm. luolastossa liikkumiseen ja eri tekniikoihin sekä suunnistamiseen. Ohjelmassa on myös tehtäviä ja leikkejä, jotka kehittävät koordinaatiota ja liikkuvuutta. Hiihtoloman pienryhmä pidetään päivittäin maanantaista perjantaihin ja valittavana on kaksi ryhmää, yksi aamupäivälle ja yksi iltapäivälle.

Kokeneet ohjaajamme vetävät ryhmiä, joten aikuisen ei tarvitse olla paikalla. Jokainen kerta kestää 60 minuuttia. PIenryhmien koko on rajoitettu 10 osallistujaan per ryhmä.

Hiihtoloman pienryhmästä kannattaa jatkaa loppukevään Luolaseikkailukerhoon, jossa syvennetään osaamista erilaisten harjoitusten ja tehtävien kautta.