Firmojen yksityiskiipeily Raisio

Firmojen yksityiskiipeily Raisio

240,00 €

Kuvaus

Tiimin kanssa kokemaan uusia elämyksiä ja viihtymään kiipeilyseinille?


Firmojen yksityiskiipeily sisältää liput ja varusteet 10 henkilölle, lisäkiipeilijöitä voit lisätä varauskalenterin alta 25€ /hlö hintaan. Yksityiskiipeily on tarkoitettu maksimissaan 20 hengen työporukoille. Isommille ryhmille suosittelemme 2h tiimipäivä -tuotetta.


Kiipeilyalue on varattu tunniksi vain teidän käyttöönne. 

Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Firmatilaisuus sisältää tunnin yksityiskiipeilyn työporukallenne.

Meitä oli 15 henkilön porukka ja kaikki tykkäsi! Varaus oli helppo tehdä, hinta oli edullinen ja saatiin heti kaikki tarvittava info sähköpostiin! Kaikki tykkäsi kiipeilystä ja siitä, että seiniä oli joka lähtöön, niin haastavia kun helpompiakin. Päällimmäisenä ja isoimpana asiana jäi kuitenkin mieleen se, kuinka meidän porukka tsemppasi ja rohkaisi toisiaan. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta kiipeily yhdisti ja tiivisti meidän työporukkaa. Oli hieno huomata kuinka hyvä ryhmähenki meillä oikeasti on. Tulemme varmasti uudestaan!”

- Milla / Siipiweikot

Yksityiskiipeilyssä koko kiipeilyalue on varattu teidän käyttöönne (muissa tiloissamme saattaa olla asiakkaita). Lisämaksusta voitte valita porukallenne henkilökuntamme järjestämää ohjelmaa, ehdittekö kiipeämään Eiffel-tornin huipulle vai opitteko tekemään solmuja?

Saapuessanne keskukselle ilmoittautukaa kassalla, josta henkilökuntamme opastaa teidät eteenpäin. Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin ennen varauksen alkamisajankohtaa, jotta kaikki osallistujat ehtivät halutessaan vaihtaa sopivammat vaatteet ennen kiipeilyopastuksen alkamista.

Mikäli haluatte maksaa varauksenne laskulla, toimitattehan laskutustietolomakkeen (täällä) keskukselle. Varauksen loppusummaan lisätään kassalla laskutuslisä 7€.