Ennen saapumista

Kiipeily

Irti Maasta -keskuksessa kiipeily sopii kaikille. Sinun ei ole tarvinnut harrastaa kiipeilyä voidaksesi harrastaa sitä meillä. Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa. Jokaisella kiipeilyseinällä on useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle.

Ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg. Leap-of-Faithin (ei kaikissa keskuksissa) hyppääjän tulee olla yli 120 cm pitkä.

Hinnat sisältävät kaiken tarvittavan: alkuopastuksen, kiipeilyvaljaat ja tunnin kiipeilyn yhdessä ohjaajiemme kanssa. Varaa mukaasi joustavat vaatteet ja sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot ja vaatteidenvaihtotilat. Suihkutiloja meillä ei ole.

Pääsylippu on aina hyvä ostaa etukäteen netistä. Näin varmistat pääsysi kiipeilyalueelle haluamanasi ajankohtana. Voit myös tulla ja ostaa lippusi paikan päältä, mutta tällöin lippu on kalliimpi, emmekä voi taata haluamaasi kiipeilyaikaa (alueen kapasiteetti on rajoitettu, joten ruuhkaisina päivinä voit joutua odottamaan hetken seuraavaa vapaata vuoroa).

Varusteiden pukeminen ja tarkistus

Alkuopastus ja varusteiden vaihto

Saavu paikalle viisitoista minuuttia ennen varauksesi alkua, niin ehdit ilmoittautumaan kassalla ja vaihtamaan vaatteet rauhassa ennen alkuopastusta. 

Esimerkki kiipeilykerrasta (kiipeilylle varattu aika 12:30 - 13:30)
hyvissä ajoin: ilmoittautuminen lipunmyyntiin ja vaatteiden vaihto
12:15 Opastus alkaa brief-tilassa (ole ajoissa valmiina)
12:30 Kiipeily alkaa
13:30 Kiipeily päättyy

Kahviomme palvelee teitä koko vierailunne ajan. Löydätte valikoimistamme niin terveellisiä välipaloja kuin virvoittavia juomiakin edullisin hinnoin.

Alkuopastus ennen kiipeilyä