Ennen ensimmäistä käyntiä

Irti Maasta -keskuksessa kiipeily sopii kaikille. Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa.Kiipeilijöiden tulee olla 15 – 150 Kg painavia automaattivarmistimien takia, pituusrajoituksia ei ole. Meillä kaikki voivat testata rajojaan yhdessä tai erikseen. Vaikeustasohaasteissa on useita reittejä ja kolme eri vaikeustasoa. Aloita helpoimmista ja etene vaikeampiin. Ne tarjoavat haasteita vasta-alkajille ja kokeneemmillekin kiipeilijöille.

Tule sellaisena kuin olet; Sinun ei ole tarvinnut harrastaa kiipeilyä voidaksesi harrastaa sitä meillä. Voit nousta juuri niin ylös kuin sinusta tuntuu hyvältä. Et myöskään tarvitse mitään erikoisempia varusteita. Varaa mukaasi joustavat vaatteet ja sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot ja vaatteidenvaihtotilat.

Hinnat sisältävät kaiken tarvittavan: alkuopastuksen, kiipeilyvaljaat ja tunnin kiipeilyn yhdessä ohjaajiemme kanssa. Kahviomme palvelee teitä koko vierailunne ajan. Löydätte valikoimistamme niin terveellisiä välipaloja kuin virvoittavia juomiakin edullisin hinnoin.

Paikalle on hyvä saapua noin puoli tuntia ennen kiipeilyajan alkamista, että ehditte ilmoittautumaan kassalla ja vaihtamaan varusteet ennen turvallisuusopastuksen alkamista.. 
Jokaisen kiipeilijän tulee osallistua turvallisuusopastukseen ennen kiipeilyn aloittamista. Opastukset alkavat aina 15 minuuttia yli tasatunnin.

Esimerkki kiipeilykerrasta:
12:00 Ilmoittautuminen lipunmyyntiin ja vaatteiden vaihto
12:15 Opastus alkaa brief-tilassa
12:30 Kiipeily alkaa
13:30 Kiipeily päättyy

Porissa pääset kokeilemaan myös Pohjois-Euroopan ensimmäistä Luolaseikkailua! Luolastossa on yhteensä sata metriä seikkailtavaa ja salaisuuksia selvitettävänä. Luolaseikkailu sopii kaikille kuusivuotiaista ylöspäin. Luolastossa kannatta varautua myös siihen, että osa väleistä on melko ahtaita ja liikkuvuutta pääsee testaamaan oikein kunnolla. 

Pääsylippu on aina hyvä ostaa etukäteen netistä. Näin varmistat pääsysi kiipeilyalueelle haluamanasi ajankohtana.
Voit myös tulla ja ostaa lippusi paikan päältä, tällöin lippu on kalliimpi, emmekä voi taata haluamaanne kiipeilyaikaa.