Synttärit UKK

Voit varata syntymäpäiväjuhlat kellon ympäri verkkokaupastamme. Siirry synttärit-sivulle ja valitse halumasi keskus ja juhlatila. Tämän jälkeen lisää varaukseen oikea osallistujamäärä ja tarjoilupaketti. Siirry maksamaan synttärit ostoskorista. Synttärit tulee aina maksaa verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Varaus ei vahvistu ennen maksamista.

Synttärit tulee aina maksaa verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Varaus ei vahvistu ennen maksamista. Juhliin on mahdollista lisätä osallistujia varauksen tekemisen jälkeen ilmoittamalla siitä juhlat järjestävälle keskukselle. Huomaathan, että alueelle mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, eli lisähenkilöt kannattaa ilmoittaa hyvissä ajoin ennen juhlia. Emme palauta rahoja synttärivarauksista. Käyttämättä jääneet liput voidaan kuitenkin hyvittää kertakäynteinä.

Syntymäpäivien minimi osallistujamäärä on 6 lasta. Maksimi osallistujamäärä määräytyy varattavan juhlatilan mukaan.

Valvojia syntymäpäiville vaaditaan 1 valvoja jokaista 10 lasta kohden. Valvojan vastuulla on vastata lapsista juhlatilassa. 

Tilaisuuden henkilömäärät ja tarjoilut tulee vahvistaa viimeistään viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Juhliin on mahdollista lisätä osallistujia vielä varauksen tekemisen jälkeen ilmoittamalla siitä juhlat järjestävälle keskukselle.

Syntymäpäivän pitopäivänä tapahtuvat henkilömäärien muutokset, tai peruutukset kiipeilyt hyvitetään kertakäynteinä. Juhlatilan varausmaksua ei hyvitetä. 

Juhlia voi siirtää sairauden takia toiseen ajankohtaan. Ilmoita juhlien siirtämisestä suoraan juhlat järjestävälle keskukselle. Peruutustapauksissa pidätämme juhlatilan vuokran ja hyvitämme kiipeilyliput kertakäynteinä. 

Synttärit kestävät noin kaksi tuntia. Aika koostuu kokoontumisesta ja vaatteiden vaihtamisesta (15 min), alkuopastuksesta (15 min), kiipeilystä (60 min) ja juhlahuoneessa vietetystä ajasta (40 min).

Voit tuoda synttäreille myös omia naposteltavia ja juomia. 

Juhlien aikatauluesimerkki

12:00 Kokoontuminen Irti Maasta -keskukselle
12:15 Opastus alkaa
12:30 Kiipeily alkaa
13:20 Juhlatilan valmisteluaika
13:30 Kiipeily loppuu ja juhlatila-aika alkaa
14:10 Juhlat päättyvät
14:10 - 14:20 Juhlatilan loppusiivous ja tilasta poistuminen
14:20 Seuraavien juhlien valmistelut alkavat