Luolaseikkailu Pori

Luolaseikkailu Pori

Aikuiset (16v ja yli) : 16,00 €
Lapset ja nuoret (alle 16v) : 16,00 €

Kuvaus

Tule testaamaan huikeaa, Pohjois-Euroopan ensimmäistä sisäluolaseikkailua!


Maksa liput etukäteen netissä ja saat liput edullisemmin. Mukaasi tarvitset vain joustavat pitkähihaiset vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Kertalippu oikeuttaa yhteen luolaseikkailusessioon varattuna aikana. Käyttämättä jäänyttä lippua ei lunasteta takaisin. 

Ei riittävästi lippuja saatavilla, ole hyvä ja pienennä lippujen määrää tai muuta ajankohtaa.

Aikuiset (16v ja yli): 16,00 €
Lapset ja nuoret (alle 16v): 16,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Tiedote: tuotevalikoima laajenee ja hinnoittelu monipuolistuu 2.5.2018 alkaen

Irti Maasta haluaa tuottaa asiakkailleen unohtumattomia itsensä ylittämisen elämyksiä laadukkaasti, turvallisesti ja helposti saavutettavassa sijainnissa. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja uudistamme hinnoitteluamme sekä tuotevalikoimaamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin.

Lue tästä lisää aiheesta (tiivistelmä 2.5.2018 voimaan tulevista uudistuksista).

Kuvaus

Yksityiskohdat

Luolaseikkaulun hinta sisältää kypärän, polvi- ja kyynärsuojat, otsalampun, alkuopastuksen ja 40 minuutin valvotun seikkailun. Mukaasi tarvitset vain joustavat vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat kengät.

Kertalippu oikeuttaa yhteen luolaseikkailuun varattuna aikana. Käyttämättä jäänyttä lippua ei lunasteta takaisin.

Jokaisen luolaseikkailijan tulee osallistua alkuopastukseen ennen luolastoonn siirtymistä. Saavu paikalle 15 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla ja halutessasi vaihtaa vaatteet ennen alkuopastuksen alkua.