Irti Maasta -kesäleirit

Kesäleirit

Kesäleirit 2018

Irti Maasta järjestää kesällä 2018 aktiivisia kesäleirejä 6-12 vuotiaille lapsille. Leirit sopivat niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmillekin kiipeilijöille, hauskaa ja positiivista itsensä haastamista löytyy jokaiselle. Leirit pidetään kesä- ja elokuussa. Leirit kestävät maanantaista perjantaihin ja leiripäivän kesto on 9-15:00. Leirin hinta on 189€ ja hinta sisältää terveellisen lounaan ja välipalan, sekä kiipeilyvalljaiden vuokran. 

Leiriohjelma

Irti Maasta kesäleireillä kiipeillään ja tehdään muuta mukavaa ohjattua toimintaa yhdessä keskuksemme koulutettujen ohjaajien kanssa. Kiipeily ja muut aktiviteetit toteutetaan Irti Maasta -keskuksen omissa tiloissa.

Tarvittavat kiipeilyvarusteet kuuluvat leirin hintaan, kiipeilijä tarvitsee ainoastaan omat sisäurheiluun sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä juomapullon. Muille henkilökohtaisille varusteille ja vaatteille tarvittavat säilytystilat löytyvät meiltä paikan päältä.

Leirin hintaan sisältyvät ruokailut järjestetään yhteistyössä lähialueiden ravintoloiden kanssa, välipalat nautitaan omissa tiloissamme. Kiipeily ja muut aktiviteetit sovitetaan aina yksilön mukaan, joten jokaiselle löytyy takuulla mukavaa ja innostavaa tekemistä.

Ilmoittautuminen leireille

Leireille ilmoittaudut täyttämällä osallistumiskaavakkeen ja maksamalla leirimaksun. Ilmoittautumiset ovat sitovia.* Leireille ilmoittautuminen päättyy aina kaksi viikkoa ennen leirin alkamispäivää.

*Peruutusehdot: Ilmoittautumiset leireille ovat sitovia. Peruutuksen voi tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Tässä tapauksessa hyvitämme 50% leirimaksusta, mikäli peruutus tehdään myöhemmin, emme hyvitä leirimaksua.

Leiriviikot

KESÄKUU

11.6.–15.6.

ELOKUU

30.7.-3.8.

Varaa leiripaikka alapuolelta!

/ sivu
Laskeva

1 tuote(tta)