Varaus- ja maksuehdot

Varausehdot

Tarkista ostoskorisi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Lipuilla ei ole peruutusoikeutta, koska osto kohdistuu määrättynä ajankohtana tapahtuvaan vapaa-ajan palveluun.

Kaikki varatut liput tulee noutaa ja maksaa viimeistään puoli tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa. 

Poikkeustilanteissa (sairastapaus) voit vaihtaa liput toiseen ajankohtaan viimeistään yhtä vuorokautta ennen ajankohtaa, jolle olet lipun ostanut. Ajankohtaa voi muuttaa yhden kerran veloituksetta ottamalla yhteyttä siihen keskukseen, johon varaus kohdistuu, sähköpostitse. Lippujen ajankohtaa ei voi muuttaa puhelimitse.

Synttärit:

Synttärivaraukset ovat sitovia. Juhlat veloitetaan etukäteen varatun henkilömäärän perusteella, tai sen ylittyessä, toteutuneen henkilömäärän mukaan. Synttärit tulee maksaa kokonaisuudessaan ennen juhlien alkua. Tilaisuuden tarjoilut tulee vahvistaa viimeistään viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Juhliin on mahdollista lisätä osallistujia vielä varauksen tekemisen jälkeen ilmoittamalla siitä juhlat järjestävälle keskukselle. 

Päivänsankarin sairastuessa juhlat voidaan siirtää toiseen ajankohtaan.

Sarjaliput ja lahjakortit:

Sarjaliput ja lahjakortit tulee käyttää viimeistään niiden viimeisenä käyttöpäivänä. Sarjalipuilla ja lahjakorteilla voi ostaa lippuja, joiden käyttöpäivä on sarjalipun tai lahjakortin viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Kaikkien lipputuotteiden jälleenmyynti on kielletty ilman erillistä sopimusta Irti Maasta Oy:n kanssa.

Maksuehdot

Oheisen linkin (Checkout -palvelun maksuehdot) kautta pääset lukemaan käyttämämme maksunvälityspalvelun maksuehdot.