Bootcamp-treeni Tampere

Bootcamp-treeni Tampere

339,00 €

Kuvaus

Luulitko olevasi kovakuntoinen? Haluaisitko kokeilla jotain uutta? Irti Maasta Bootcamp on täysin uudenlainen treeni, joka saa kovimmatkin treenaajat hapoille.

VAROITUS: treeni on rankka, eikä sovellu aloittelijoille. (huom. Bootcamp-treenin aikana otamme alueelle enintään 32 treenaajaa)

Bootcamp-treeniin sisältyy:
Kiipeilyalue yksityiskäyttöön  (max 32 hlöä)
Irti Maasta -trainerin vetämä bootcamp-ohjelma kiipeilyalueella
Alkuopastus
Valjaat

Lue lisää ja varaa porukallesi varmasti erilainen treenitunti alapuolelta

Ei riittävästi lippuja saatavilla, ole hyvä ja pienennä lippujen määrää tai muuta ajankohtaa.

Kokonaissumma: 0,00 €

Tiedote: tuotevalikoima laajenee ja hinnoittelu monipuolistuu 2.5.2018 alkaen

Irti Maasta haluaa tuottaa asiakkailleen unohtumattomia itsensä ylittämisen elämyksiä laadukkaasti, turvallisesti ja helposti saavutettavassa sijainnissa. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja uudistamme hinnoitteluamme sekä tuotevalikoimaamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin.

Lue tästä lisää aiheesta (tiivistelmä 2.5.2018 voimaan tulevista uudistuksista).

Kuvaus

Yksityiskohdat

***     Hauskuus

***** Ryhmähenki

***** Voima

***** Haastavuus

Varaa varmasti erilainen treenitunti Irti Maasta –keskuksesta. Irti Maasta -Bootcamp on täysin uudenlainen treeni, joka saa joukkueen kovimmatkin treenaajat hapoille.

Personal trainerimme suunnittelema ohjelma kehittää lihasvoimaa ja liikkuvuutta yhdistelemällä kiipeilyä ja lihaskuntoliikkeitä. Syke ja fiilis ovat varmasti korkealla koko treenin ajan!

Koko kiipeilyalue ohjaajineen on varattu käyttöönne, jotta saatte tapahtumasta ja itsestänne varmasti kaiken irti! Irti Maasta Bootcamp saa lihakset maitohapoille, hymyn huulille ja hyvän fiiliksen, joka ei varmasti unohdu hetkeen!